Houten vloeren

Het is helemaal in, houten vloeren, houten meubels, houten decoraties. Het is het ‘Home Sweet Home’ thema van veel huizen tegenwoordig. Het is een veel voorkomende trend, wit en grijstinten op de houten meubels. Zo zijn er nog veel meer decoratieve trends om uit te kiezen, maar welke past het beste bij jou? Dat kan lastig zijn, maar je kunt het natuurlijk altijd nog veranderen.

Een modern huis misschien?

Het is zeker niet voor iedereen, de nieuwe moderne en minimalistische stijl. Het is misschien niet de populairste stijl, maar het komt wel al meer voor. Meubels met geometrische vormen, zo min mogelijk drukke decoraties, maar genoeg om het er mooi uit te laten zien. Misschien ben je hier helemaal gek van, en misschien word je er helemaal gek van. Het is zeker niet voor iedereen, maar dat is met elke stijl zo. Modern en minimalistisch komt misschien iets te kil over voor sommige mensen, en dan moet je er natuurlijk ook niet aan beginnen. Jouw huis moet natuurlijk wel voelen als een thuis.
Houten vloeren

Toch maar wat klassiekers

De meeste huizen hebben wel een beetje een standaardinrichting. De muren zijn vaak wit, grijs, of beige, en de meubels zijn verschillende stijlen, of één alledaagse stijl. Waar ook niets mis mee is natuurlijk, het is maar net wat je mooi vindt. Als je niet zo bent van de interieur design en je vindt het eigenlijk allemaal wel prima als het er maar netjes uitziet, dan is zoiets misschien wel wat voor jou, het is makkelijk te vinden, en ook makkelijk in te richten. Als je een specifieke stijl hebt zoals bijvoorbeeld Victoriaans of helemaal 90’s, dan is het lang zo makkelijk niet.

Of toch maar van alles wat

Jouw huis is van jou, en als je alleen woont heeft niemand echt wat te zeggen over wat jij met jouw interieur doet. Dus misschien kan je helemaal niet kiezen, en doe je maar van alles wat, dat is ook goed toch. Je hoeft geen keuze te maken, dus voel je vooral niet gedwongen. Als je rond aan het zoeken bent omdat je eigenlijk niet weet wat je wilt, dan doe je toch lekker in iedere kamer iets anders. Als je daar niet gek van wordt, natuurlijk. Het is uiteindelijk allemaal aan jou, je kan de trends volgen, advies vragen, of je helemaal gek zoeken in winkels en online. Maar als je gewoon ergens begint, dan kom je er vanzelf wel. Je kunt het altijd nog veranderen.