eethoek

Een unieke eethoek willen we allemaal. Vaak is dit de het centrale punt binnen een huishouden. Ontbijt, lunch, avondeten vinden plaats op deze plaats. Maar niet alleen eten en drinken doen we op deze plek. We studeren er, we knutselen of we nemen een lekker bak koffie of thee om even tot rust te komen. De eethoek is dan misschien ook wel één van de belangrijkste plekken binnen een huis. Omdat je zoveel tijd doorbrengt en er zoveel doet is het belangrijk om wel een goede, mooie en misschien zelfs multifunctionele eethoek te hebben. Zelf ben ik gek van allerlei unieke houtsoorten en daarom heb ik zelf een unieke houten eethoek gecreëerd. Ben je benieuwd hoe ook jij jouw eetkamer tot een unieke plek kunt maken? Lees dan snel mijn blog over mijn unieke eetkamer, waar ik enorm van geniet!

Luxueuze eethoek

Mijn eethoek is niet alleen multifunctioneel en een enorm fijne plek waar ik veel tijd doorbreng. Hij is ook nog eens bijzonder luxe. Toen ik in mijn huis ging wonen heb ik enorm geïnvesteerd. Wij brengen bijvoorbeeld onze eetgelegenheden aan een op maat gemaakte eettafel door. Daarnaast hebben wij de meest geavanceerde keukenapparatuur die niet voor een professionele keuken onderdoet. Maar wat het meeste opvalt aan onze keuken is wel alle houten details. Ik ben zelf gek op hout en mijn huis staat dan ook vol met houten accessoires. Dit komt dan ook terug met allerlei uniek houten handvaten, laatjes en afwerkingen. Ik kan dan ook wel zeggen dat deze plek werkelijk one-of-a-kind is. Uniek en luxe daar staat mijn eetkamer voor!

Hoe creëer je een unieke look voor jouw eethoek?

Het creëren van een unieke look hangt enigszins van jezelf af. Een hoop moet je allereerst baseren op jouw eigen wensen, behoeften en voorkeuren. Als je dat voor jezelf op een rijtje hebt kun je gaan kijken naar hoe je dit gaat indelen. Als je eenmaal de eethoek zo hebt ingericht als je zelf wilt is het ook van groot belang om naar de belichting te kijken. Belichting is enorm sfeerbepalend en kan net dat verschil tussen sfeervol en sfeerloos geven. Verder kun je met belichting ook nog enorm veel stijl toevoegen. Een mooie grote industriele lamp boven de eettafel kan een ware eyecatcher zijn. Om ook die multifunctionaliteit te behouden geef ik je de tip om met een dimbare lamp te werken. Hiermee heb je de juiste belichting voor alles wat zich in de eetkamer afspeelt!