Categorie: Nieuws

Een donker huis

Het stoorde mij eigenlijk nooit maar sinds een half jaar vind ik mijn huis veel te donker. Hier wilde ik graag wat aan doen alleen wist ik eerst niet zo goed waar ik moest beginnen want hoe pak je dat nou goed aan. Ik heb een woonstylist om advies gevraagd en die heeft mij een..

Lees verder

Een unieke houten eethoek!

eethoek

Een unieke eethoek willen we allemaal. Vaak is dit de het centrale punt binnen een huishouden. Ontbijt, lunch, avondeten vinden plaats op deze plaats. Maar niet alleen eten en drinken doen we op deze plek. We studeren er, we knutselen of we nemen een lekker bak koffie of thee om even tot rust te komen…

Lees verder

Hoe maak ik de mooiste tuin van hout?

nobelhout

In een tuin is hout vaak een zeer mooie toepassing. Het straalt nou eenmaal een unieke waarde uit. Behalve duurzaamheid is het ook nog eens erg mooi en natuurlijk. Tegenwoordig hebben veel mensen liever geen tuin meer. Dit komt mede door de angst die er heerst met betrekking tot het onderhoud van de tuin. Veel..

Lees verder

Een houten schuur onderhouden

Afgelopen jaar ben ik een aantal weken bezig geweest met het bouwen van mijn eigen schuur. Ik ben altijd al bezig geweest met het maken van verschillende zaken van hout. Zo heb ik mijn eigen kasten thuis bijna allemaal zelf in elkaar gezet. Ik heb echter nog nooit zoiets groots als een houten schuur gebouwd..

Lees verder

Handig, veelzijdig en zeer praktisch hout

pallets kopen

Wanneer je aan het werken bent, dan ga je natuurlijk het liefst aan de slag met spullen die uit het goede hout gesneden zijn. Voor sommige beroepen is dit zowel figuurlijk als letterlijk op te vatten. Stel je werkt in een magazijn of in de logistieke sector. Dan moet je regelmatig allerlei goederen zo veilig..

Lees verder